Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-28@18:59:44 GMT

تاکید دانشگاه میبد بر مهارت محوری است

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۲۹۸۰۳

تاکید دانشگاه میبد بر مهارت محوری است

کلانتری با اشاره به برنامه های دانشگاه میبد در راستای جایگاه علمی خود گفت: تاکید این دانشگاه بر مهارت محوری است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد، « عباس کلانتری» امروز در نشست خبری در جمع اصحاب رسانه استان یزد گفت: دانشگاه میبد از سال 74 به عنوان مرکز آموزش عالی وابسته به دانشگاه یزد تاسیس شد و در سال 88 نیز توانستیم با ایجاد رشته ایرانشناسی به مجتمع آموزش عالی تبدیل شدیم و در سال 92 نیز این مرکز به دانشگاه تبدیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس دانشگاه میبد خاطرنشان کرد: ما از سال 92 تاکنون اقدامات متعددی در دانشگاه داشتیم که عمدتا توسط مردم و خیرین انجام شده و حتی زیرساخت های آن نیز توسط خیرین انجام شده و دولت تنها به جز سرانه دانشجویی هزینه نکرده است.

 

وی ادامه داد: 15 رشته کارشناسی، 14 رشته کارشناسی ارشد و 4 رشته دکتری داریم که تمامی رشته ها بر اساس نیازسنجی در استان ایجاد شده است.

 

کلانتری تصریح کرد: ما در رشته های الهیات و حقوق را از لیسانس تا دکتری داریم که 23 نفر عضو هیات علمی در این رشته داریم که این رشته ها قطب در بین دانشگاه های استان است.

 

وی گفت: ما در طرح آمایش در استان پیشگام بودیم و دانشگاه علمی کاربردی میبد نیز در این دانشگاه ادغام شد و سعی کردیم در این سال ها رشته های شبانه پذیرش نداشته باشیم.

 

رئیس دانشگاه میبد بیان کرد: جمعا 535 نفر دانشجو در سال جاری پذیرش داریم که در سال گذشته نیز پذیرش ا بسیار مناسب بود.

 

کلانتری خاطرنشان کرد: ما در هیچ رشته ای ریزش دانشجو نداشتیم و کمبود دانشجو نیز نداریم اما انتظار داریم با توجه به ظرفیت های ایجاد شده دانشجویان استان در این دانشگاه تحصیل کنند.

 

وی ادامه داد: ما در استان 4 دانشگاه سراسری داریم که رتبه های مناسبی در کشور دارند که امیدواریم دانشجویان به منظور تحصیل این دانشگاه ها را انتخاب کنند و از چالش های فرهنگی و آسیب های اجتماعی دور شوند.

 

رئیس دانشگاه میبد خاطرنشان کرد: به طور متوسط برای هر دانشجوی غیر بومی تنها 4 میلیون تومان یارانه غذایی پرداخت می شود که این هزینه ها نشان دهنده اهمیت توجه به دانشجویان بومی است.

 

وی ادامه داد: یکی از طرح های ما بومی گزینی نسبی است که به وزارت علوم ارائه داده ایم.

 

کلانتری تصریح کرد: استان یزد 24 سال است که در کنکور رتبه اول را کسب کرده است و قطعا از نظر علمی نیز داوطلبان استان سطح بالاتری دارند که  ما نیز باید در پذیرش آنها توجه ویژه ای داشته باشیم.

 

وی گفت: ما ظرفتی خالی نداریم و حتی به اندازه ظرفیت نیز دانشجو داریم اما اصرار ما بر استفاده دانشجویان از ظرفیت های بومی استان است.

 

رئیس دانشگاه میبد بیان کرد: ما سال 92 تعداد 11 نفر هیات علمی داشتیم  که اکنون 72 نفر هستند و در اول مهرماه نیز به بیش از 80 نفر می رسد.

 

کلانتری خاطرنشان کرد: با بررسی هایی کخه وزارت علوم انجام داده نزدیک به 60 درصد دانشجویان ما در کارشناسی ارشد قبول می شوند و بالای 60 درصد از دانشجویان نیز جذب بازار کار می شود.

 

وی ادامه داد: توجه به مهارت از جمله تاکیدات ما در دانشگاه است که امیدواریم با الحاق دانشگاه علمی کاربردی به دانشگاه میبد در زمینه کارآفرینی نیز فعال شویم.

 

رئیس دانشگاه میبد خاطرنشان کرد: افتتاح کلینیک رسمی حقوق از جمله اقدامات دیگر ما است که خدمت رسانی به مردم و ارتباط با جامعه و کارورزی مهمترین اهداف این مرکز است.

 

وی ادامه داد: افتتاح مرکز رشد علم و فناوری دانشگاه و فعالیت های عمرانی دانشگاه از جمله اقدامات دیگر ما است.

 

کلانتری تصریح کرد: سال گذشته اعتبارات ملی را جذب کردیم و امسال نیز جذب کرده ایم اما استفاده ز ظرفیت های خیرین از برنامه های ما است که اکنون 13 پروژه فعال داریم که در حال انجام آن هستیم.

 

وی گفت: ما به همه دانشجویان متقاضی خوابگاه می دهیم که جز با کیفیت ترین خوابگاه ها است  و در این راستا نیز آموزش را به صورت کامل رایگان داریم و از طریق کنکور در دوره های روزانه پذیرفته می شوند.

 

رئیس دانشگاه میبد بیان کرد: ایجاد رشته مکانیک، مهندسی مالی، مواد در گرایش ریخته گری، مهندسی پزشکی از جمله برنامه های ما در پذیرش دانشجو است.

 

کلانتری خاطرنشان کرد: هدف ما راه اندازی رشته های مرتبط با ساخت و تولید و همچنین ایجاد زنجیره تولید و تکنولوژی است.

 

وی ادامه داد: سال گذشته 18 کرسی نظریه پردازی داشتیم که زیر نظر دبیرخانه کرسی های نظریه پردازی شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد که با موضوعات روز این برنامه صورت پذیرفت.

 

 رئیس دانشگاه میبد بیان کرد: سال گذشته 3 هزار عنوان کتاب به کتابخانه ما اضافه شد و تقریبا تمامی کتاب ها پیشنهادی دانشجویان و اساتید تهیه شده است.

 

پایان پیام/449

منبع: شبستان

کلیدواژه: روز خبرنگار خطبه نماز جمعه دعای عرفه خبرنگار طرح ملی هوای تازه خبرنگاران خبرگزاری شبستان اوقات فراغت خطبه های نماز جمعه رئیس دانشگاه میبد شبستان یزد مهارت آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۲۹۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است

ایسنا/خراسان رضوی فرماندار رشتخوار راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در این شهرستان را ضروری دانست.

حسین باهوش در حاشیه دیدار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه با وی به ایسنا گفت: هر چه قدر بتوانیم چتر حوزه دانشگاه و مراکز علمی و پژوهشی را در شهرستان باز کنیم، قطعاً هویت منطقه حفظ و ظرفیت‌های شهرستان افزایش پیدا خواهد کرد.

وی در ادامه درخصوص روند احیای دانشگاه پیام نور و اقدامات انجام شده در این حوزه، بیان کرد: ۲ سال پیش با تلاش‌ها و پیگیری‌های انجام شده دانشگاه پیام نور رشتخوار که در آستانه جمع‌آوری بود با ۱۵۰ دانشجو مجدداً احیا شد و امسال قریب به ۵۰۰ دانشجو دارد.

فرماندار رشتخوار با بیان اینکه همین امر باعث شد این دانشگاه رتبه برتر جذب بیشترین دانشجو در استان را از آن خود کند، اذعان کرد: ما به جد پیگیر راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در شهرستان رشتخوار هستیم و با تمام توان و ظرفیت برای فعال شدن آن تلاش خواهیم کرد.

وی تأکید کرد: رشته‌های تحصیلی که مورد نیاز شهرستان است باید توسط کارشناسان شناسایی شود و همان رشته‌ها آموزش داده شوند.

باهوش خاطرنشان کرد: در جلسه‌ای که با آموزش و پرورش، مدیران شرکت‌های فولادی و مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای برگزار گردید قرار بر این شد که نیروهای بومی مرتبط با نیاز شهرستان آموزش داده شوند و به محض راه‌اندازی صنایع فولادی، نیروها به شرکت‌های مربوطه تزریق شوند.

فرماندار رشتخوار در ادامه افزود: رشتخوار در حال پیشرفت و توسعه در مسیر صنعتی شدن است و در آینده نزدیک منطقه متحول شده و چرخه‌های تولید فولاد راه‌اندازی خواهند شد.

وی بیان کرد: در شرایط کنونی می‌طلبد به سمت رشته‌های تحصیلی فنی و مهندسی پیش برویم و نیروهای ماهر برای شهرستان آموزش دهیم.

باهوش راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در این شهرستان را ضروری دانست و گفت: هدف دانشگاه آزاد باید تربیت دانشجو در این منطقه باشد که در ابتدا باید رشته‌های مرتبط شناسایی شده و بعد فضاهای آموزشی لازم و اساتید مربوطه تأمین شوند.

وی با بیان اینکه رشتخوار سرشار از استعدادهای ناب علمی و جوانان مستعد است، اذعان کرد: ارتقای توان کمی و کیفی دانشگاه‌ها در جای جای این شهرستان ضروری است و باید در اولویت اول برنامه‌های توسعه‌ای مسئولان قرار گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حمایت دانشجویان و استادان دانشگاه میبد از ملت مظلوم غزه
  • مسابقات «سدید»‌ مهارت‌های ارتباطی دانشجویان را تقویت می‌کند
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است
  • مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است
  • نامه رئیس دانشگاه میبد به رئیس دانشگاه کلمبیا/ به دانشجویان غیور خود فرصت اعتراض بدهید
  • نامه رئیس دانشگاه میبد به رؤسای تعدادی از دانشگاه‌های آمریکا
  • مهارت آموزی ۱۵۰۰ بانوی بیرجندی در رشته‌های فنی و حرفه‌ای
  • هیولای کنکور را با افتخار برپا کردیم!
  • لزوم عدالت‌محوری در توسعه شهرها/ شورای اسلامی شهر، صدای مردم است