Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@21:53:29 GMT

آشنایی، مهمترین مرحله قبل از ازدواج است

تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۶۳۳۴۰

آشنایی، مهمترین مرحله قبل از ازدواج است

« معصومه اسمعیلی» شنبه شب در کارگاه مهارت های زندگی تحت عنوان « دانشنامه ازدواج» افزود: در شهرهای کوچکی همانند میبد نامزدی به صورت دوره آشنایی وجود ندارد و شب آشنایی با مراسم خواستگاری و سپس عقدکنان شروع می‌شود،اما در مناطقی دختر و پسر قبل از خواستگاری با اطلاع خانواده یا بعضا بدون آگاهی آنها با هم آشنایی چند ماهه و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. پیدا می‌کنند.

وی افزود : در هر سه شکل این دوره که نامزدی، عقد و رابطه مخفیانه است، جذابیت‌هایی دارد ، آیا این ارتباط می تواند به ازدواج منتهی شود یا نه؟

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد میبد تصریح کرد: وقتی، شروع آشنایی از روال خواستگاری خارج شد، مردها به نیت ازدواج وارد این دوره و رابطه نمی‌شوند اما، دختران بعد از مدتی از صحبت با جنس مخالف به ازدواج فکر می کنند.

وی اضافه کرد: ظاهر دختر برای پسر اهمیت دارد و برای دختر موقعیت اقتصادی ، شغلی و طبقاتی خانواده هم مهم است.

اسمعیلی اضافه کرد: در این گونه آشنایی ها افراد زیاد به هم شباهت ندارند و بیشترین ضربه را هم از این جا متحمل می‌شوند، چون جذابیت ها فقط چند سال دوام دارد و بعد از آن به چشم نمی خورد، فقط ویژگی‌های شخصیتی است که نگهدارنده و تدوام دهنده زندگی است.

عضو هیئت علمی و مشاور خانواده دانشگاه میبد در ادامه به ۲ نظریه «همسان همسری» و « ناهمسان همسری» اشاره کرد و گفت: در همسان همسری ها افراد شباهت زیادی با هم دارند که هرچه این شباهت ها زیاد باشد افراد بیشتر به ازدواج فکر می کنند.

وی در ادامه توضیح داد: اما در ناهمسان همسری افراد به دنبال شخصیتی می‌گردند که آنچه ندارند را پیدا کنند و داشته باشد و احساس رضایت را به آنها بدهد اما همین موضوع می‌تواند مشکل ساز و باعث آزار افراد باشد.

وی خاطرنشان کرد: در بهترین حالت ما با شریک زندگی خود می‌توانیم ۳۰ درصد تفاهم داشته باشیم و ۷۰ درصد تفاهم را خودمان باید ایجاد کنیم و به همین دلیل هرچه افراد در دوره آشنایی مشترکات بیشتری پیدا کنند ازدواج راحت تر و آسانتری دارند.

این مشاور خانواده یادآور شد: در دوره آشنایی کسب اطلاعات از گذشته طرف مقابل طبق عرف خانواده های سنتی مهم است چون بخش بنیادین شخصیت افراد در خانواده ساخته می شود.

به باوراسمعیلی، دوره آشنایی مخفیانه و طولانی در سنین پایین و در فضای مجازی به خاطر نبود   تعهدپیامدهای خوبی ندارد و ممکن است بدون اطلاع خانواده ها وارد رابطه خارج از عرف قبل از عقد شود.

وی تاکید کرد: باید فرزندان خود را به این موضوع آگاه و آنها را متقاعد کنیم که دوره آشنایی مخفیانه در زمان نامحدود و بدون تعیین زمان، اشتباه و خطرناک است ، در این دوره کسی که نیت ازدواج داشته‌ باشد هرگز پیشنهاد برقراری رابطه قبل از عقد را طرح نمی کند.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد میبد افزود: در دوره آشنایی شناخت ویژگی‌ها ، تجربه یک سری اخلاق‌ ، مشاهده نشانه های هشدار دهنده ، خود آگاهی نسبت به خود و طرف مقابل ، یاد گرفتن مهارت‌ها و... صورت می‌گیرد و به دنبال آن افراد می سنجند آیا می‌توانند زندگی خوبی داشته باشند یا نه ؟

وی با اشاره به ۱۰ اشتباه در فرآیند آشنایی گفت: در دوره آشنایی سئوال کافی پرسیده نمی‌شود بیشتر سئوال پیرامون خوراکی و موسیقی است ،خط قرمزها به صورتی که باید مشخص نمی‌شود و بیشتر به ناراحت شدن و قطع رابطه آشنایی می انجامد ، نمی دانند از هم چه بپرسند و در موقع جواب دادن می‌ترسند و ایستادگی در موقع جواب دادن ندارند و عجولانه و زودهنگام سازش می‌کنند.

این مشاور خانواده با بیان اینکه فرد در دوره آشنایی علائمی را متوجه و برای خود توجیه می کند ، یادآور شد: سئوال‌های دوره آشنایی نباید تنها در جواب بله، خیر خلاصه شود بلکه نظر هم را باید جویا شد.

به گفته عضو هیئت علمی دانشگاه و مشاور خانواده در حاشیه این نشست، کارگاه مهارت‌های زندگی به مدت ۲ سال تاکنون برگزار شده و به موضوعات مختلف نیز پرداخته شده‌ است.

این کارگاه در موسسه باب الحوائج از نهادهای تحت نظارت اداره بهزیستی میبد برگزار می شود.

به گفته جلال فلاح مدیر این موسسه بیش از ۱۰ سال در کنار دیگر فعالیت‌ها، کلاس‌هایی در ارتباط با آموزش خانواده و مهارت های زندگی با همکاری اداره های ورزش و جوانان و... برگزار می‌شود.

مراکز مشاوره گلشن راز ، آستان امید ، پایگاه سلامت اجتماعی سپیده مهر، موسسه باب الحوائج و... از موسسات تحت نظارت بهزیستی میبد هستند.

مرکز شهرستان ۱۰۴ هزار نفری میبد در ۵۰ کیلومتری شمال غرب شهر یزد مرکز این استان قرار دارد.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: میبد کارگاه آموزشی ازدواج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۶۳۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فقط این افراد می‌توانند در دور دوم انتخابات مجلس رأی دهند + جزئیات

به گزارش همشهری‌آنلاین، انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۲ برگزار شد و انتخابات در ۲۲ حوزه به دور دوم رسید.

بر همین اساس مقر شد که مرحله‌ی دوم انتخابات، جمعه ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ برگزار شود.

طبق اعلام ستاد انتخابات کشور، قرار است از مجموع ۲۲ حوزه انتخابیه، رای گیری در ۸ حوزه به‌صورت تمام‌الکترونیک باشد.
یکی از مسائلی که مورد توجه است و بعضاً سوالاتی به‌وجود آورده، شرایط رأی‌دادن در دور دوم انتخابات است.

فردی که در مرحله اول انتخابات در یک حوزه انتخابیه رأی داده باشد، فقط می‌تواند در همان حوزه انتخابیه رأی بدهد و نمی‌تواند در دور دوم حوزه انتخابیه‌ی مد نظر خود را تغییر دهد.

به‌عنوان مثال، اگر یک فرد در مرحله اول در تهران رأی داده باشد، در دور دوم می‌تواند فقط در همین حوزه تهران رأی بدهد.

همچنین کسانی که در دور اول انتخابات در هیچ‌یک از حوزه‌ها رأی نداده باشند، در این مرحله از انتخابات می‌توانند در هر حوزه‌ای رأی دهند.

کد خبر 847395 منبع: تسنیم برچسب‌ها انتخابات خبر ویژه مجلس - انتخابات

دیگر خبرها

  • اتفاق باورنکردنی که باعث شد مورایس مسلمان شود | او گفت می‌خواهم مسلمان شوم، باید از کجا شروع کنم؟ | ماجرای مشاور مذهبی با آشنایی کامل به زبان انگلیسی
  • جزئیات مسلمان شدن ژوزه مورایس سرمربی سپاهان اعلام شد
  • ماجرای مسلمان شدن ژوزه مورایس چه بود؟
  • بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌
  • عروسی‌هایی بدون تالار و تشریفات
  • فقط این افراد می‌توانند در دور دوم انتخابات مجلس رأی دهند + جزئیات
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد
  • حفظ کیان خانواده سلامت جامعه را ارتقا می‌دهد
  • مهمترین عامل سقط جنین در کشور عوامل فرهنگی است
  • استرس یکی از مهمترین عوامل از بین رفتن آرامش در کانون خانواده است