Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا آیت الله ناصری روز شنبه در نشست صمیمی با اساتید و کارکنان دانشگاه میبد با تاکید بر پرورش افراد دانش‌پژوه و محقق در دانشگاهها افزود: دنیای استکبار نسبت به ایران و سبک زندگی مردم به گونه‌ای برنامه‌ریزی کرده که با بالا رفتن از نردبان علم به پشت بام غرب برسیم و در آن حالت به آنها احساس نیاز التماس آمیز داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: دانش‌آموزان باید از ابتدا در زمان درس این مشکل را رفع کنند و به گونه‌ای درس بخوانند که در حل مسائل درسی هیچ نیازی به آنها احساس نکنند و باید توجه کنند که استکبار در برنامه‌ریزی درسی به گونه ای عمل کرده است که در یک مرحله‌ای حل مسائل را برای ما لاینحل بگذارند تا به هدف مطلوب نرسیم.

آیت الله ناصری تصریح کرد: آنها در برنامه‌های برنامه‌ریزی شده برای ما جایی برای تدین ، دینداری ، هویت و فکر کردن نگذاشته‌اند و هیچ تکلیفی به دانشجو برای فکر کردن در باره آنچه در برای آنها ارایه کرده‌اند ، نمی‌دهند.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد در ادامه بر نداشتن ضعف در عمل ، قدرت تصمیم گیری ، برنامه ریزی ، اندیشه و توکل بر خدا که راه و شیوه زندگی امام راحل بود تاکید کرد.

رییس دانشگاه یزد هم گفت: دانشگاه میبد یک دانشگاه فرهنگی و تاثیر گذار در میبد و حتی در استان یزد است ، این  دانشگاه اساتید مومن و متعهد جذب کرده و ما کمترین نسبت کارمند به هیات علمی در دانشگاه میبد داریم.

دکتر عباس کلانتری افزود: این موضوع نشان دهنده این است که کارمندان دانشگاه از دل و جان مایه می‌گذارند و هیات علمی نیز بسیاری اوقات نیازهای دانشگاه را برطرف می‌کنند و دانشجویان بسیار خوبی هم داریم.

عباس نیک نژاد رییس دانشگاه میبد نیز گفت:دانشگاه میبد با گذشت بیش از یک دهه از تاسیس نسبت به دانشگاههای دیگر در تراز خودش و به عبارتی دانشگاههای در حال توسعه پیشرفت چشمگیری تاکنون داشته‌است.

عباس نیک نژاد افزود: این دانشگاه هم اکنون نزدیک به ۸۳ هیات علمی دارد و در مجموع  ۶۵ نفر کارمند قراردادی ، شرکتی و پیمانی و رسمی در این دانشگاه خدمت می‌کنند و سه هزار دانشجو در حال تحصیل در این دانشگاه هستند.

رییس دانشگاه میبد برنامه های فرهنگی اجرا شده در عملکرد چهارماهه این دانشگاه را ۱۷۷ مورد شامل مسابقات ورزشی ، مسابقات متنوع کتابخوانی و زندگی نامه شهدا و پرداختن به برنامه‌های مهدویت ، جهاد تبیین ، بیانیه گام دوم انقلاب ، عفاف و حجاب و فرزندآوری عنوان کرد.

در این نشست از برگزیدگان مسابقات حفظ قرآن بین فرزندان کارمندان و اساتید این دانشگاه تجلیل شد.

مرکز شهرستان ۱۰۷ هزار نفری میبد در ۵۰ کیلومتری شمال غرب شهر یزد قرار دارد.

برچسب‌ها میبد مقام معظم رهبری فرزند آوری یزد دانشگاه یزد امام جمعه یزد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: میبد مقام معظم رهبری فرزند آوری میبد مقام معظم رهبری فرزند آوری یزد دانشگاه یزد امام جمعه یزد دانشگاه میبد برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۰۷۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای برنامه هفتم توسعه نیازمند اهتمام ویژه

جعفر رحمانی معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد  در نشست تبیین مبانی و احکام برنامه هفتم توسعه کشور، با تاکید بر اینکه اجرای کامل این برنامه و به ویژه استقرار نظام درآمد-هزینه استانی می‌تواند جهش تولید با مشارکت مردم را تسریع کند، گفت: متاسفانه تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود و بر همین اساس باید در اجرای برنامه هفتم توسعه اهتمام ویژه‌ای داشته باشیم. 

وی با بیان اینکه برنامه ششم توسعه کشور از برنامه‌های توسعه‌ای ناموفق کشور بود و تنها فقط ۳۰ درصد از آن محقق شده است، افزود: اگر برنامه‌ای را به نحو احسن تدوین، اما درست اجرا نکنیم، نتیجه آن کاهش سرمایه‌های اجتماعی و عدم اعتماد مردم نسبت به برنامه‌ریزی میان مدت و بلند مدت در کشور خواهد شد.

رحمانی ناترازی‌های انرژی و مالی در کشور را جدی خواند و گفت: برنامه هفتم توسعه با تغییر نگرش و به صورت مساله محور و با تاکید بر رشد فراگیر تدوین شده و دو اصل اولویت‌بندی درست و سازوکار انگیزشی کارا و اثربخش در آن دیده شده است. 

وی با تاکید بر اینکه همه مدیران استانی و مقامات کشوری در مقابل نسل آینده کشور مسئولیت دارند تا در پنج سال آینده ایرانی آبادتر بسازند، گفت: برنامه هفتم توسعه کشور متفاوت‌تر از سایر برنامه‌های توسعه‌ای قبلی در کشور است چرا که ضمن ایجاد انگیزه در افراد می‌تواند تحول در نظام اداری ایجاد کند و به تبع آن بسیاری از مشکلات و گرفتاری‌های مردم در پایان اجرای این برنامه مرتفع خواهد شد.

معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد با اشاره به شعار سال و تحقق آن، جهش تولید با مشارکت مردم را تنها از مسیر پایبندی به اصول برنامه هفتم توسعه کشور امکان پذیر دانست و بیان داشت: نیاز داریم برای نقش دادن به مردم در رسیدن به رشد اقتصاد و جهش تولید، بار دیگر اعتماد را به آنان بگردانیم که این امر مستلزم تلاش جدی همگان است و استقرار جدی نظام درآمد- هزینه استانی می‌تواند نقش موثرتری به استان‌ها در ۵ سال آینده بدهد. 

رحمانی با بیان اینکه رشد اقتصادی در کشور کیک اقتصاد را بزرگتر کرده و موجب آن می‌شود که مردم بیشتری از آن منفعت ببرند، اظهار داشت: خوشبختانه دولت سیزدهم در ابتدا با نگاه ویژه به برنامه محوری در صدد اداره کشور به صورت عقلانی است و پیشران‌ها، مسائل بحران‌ساز و بستر‌ها در برنامه هفتم توسعه به درستی دیده شده است. 

وی با یادآوری اینکه استان یزد در برنامه محوری در کشور پیشرو بوده و تاکنون برنامه‌های تحولی زیادی همچون یزدِنوین، یزدِ بهره‌ور و یزدِ نوآور را تدوین و به مرحله اجرا گذاشته است، تاکید کرد: راهی جزء اینکه طبق برنامه اصولی و عقلانی در کشور و به تبع آن در استان شروع کنیم به اصلاح ساختار‌ها و رفع ناترازی‌های موجود بپردازیم وجود ندارد. 

در ادامه این نشست افشین کسالائی معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور به تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور و تبیین نقشه‌راه برنامه هفتم توسعه پرداخت و با بیان اینکه برای تحقق اهداف در استان‌ها باید به سمت برنامه‌محوری حرکت کرد، اظهار داشت: برنامه‌های عملیاتی ستون فقرات نظام برنامه‌ریزی است. 

به گفته معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور، اجرایی شدن برنامه هفتم توسعه تنها بر منابع عمومی متکی نیست و خلق و تجهیز منابع جدید، باید توسط مدیران در نظر گرفته شود. 

کسلائیی با اشاره به اینکه برنامه هفتم توسعه علاوه بر ترسیم وضع موجود، آینده اقتصاد و توسعه کشور در سطوح متعدد را مورد توجه قرار داده است، بیان داشت: برنامه هفتم توسعه ناگزیر به برنامه محور بودن است و برای اولین بار این برنامه با پارادایم رشد فراگیر و مبتنی بر سه سطح اصلی‌ترین پیشران‌ها، رد مهمترین بحران‌ها و خلق مهمترین بستر‌های پیشرفت کشور ترسیم شده است. 

در پایان این نشست حاضرین به طرح سوالات و ابهامات خود در خصوص این برنامه پرداختند و نظرات و دیدگاه‌هایشان را نیز بیان کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان
  • توسعه استان اصفهان با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و گردشگری
  • دانشگاه فردوسی نخ تسبیح فردوسی دوستان و شاهنامه پژوهان
  • تسریع در جهش تولید با مشارکت مردم با اجرای کامل برنامه هفتم توسعه
  • همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است
  • کارگران اساس و بنای رونق تولید و پیشرفت جامعه هستند
  • به حقوق قشر کارگر توجه شود
  • تأکید بر توجه معلمان به مسائل آموزشی
  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج پارسال در کشور
  • اجرای برنامه هفتم توسعه نیازمند اهتمام ویژه